Jsme televize vašeho kraje

Majitel na Domažlicku zapálil své AUDI, štvaly ho časté poruchy a drahé opravy

Draženov, publikováno 31.12.2018, autor: Richard Beneš

Požár auto nenávratně zničil | Autor: Policie ČR

Velmi svérázným a nekompromisním způsobem naložil se svým osobním automobilem muž (28) z Domažlic. Majitel prý nebyl s autem spokojený a proto vůz značky AUDI zapálil. Stalo se tak v obci Draženov, kde policisté 29. prosince v 17.30 hodin přijali na tísňovou linku oznámení o tom, že tam pravděpodobně havarovalo auto, které hoří a odchází od něj nějaký muž.

„Na místo ihned vyjely policejní hlídky. Na konci obce Draženov policisté spatřili muže odpovídajícího popisu údajného řidiče. Přiznal se, že je jeho. Neřídil ho, ale zapálil ho. Údajně proto, že ho sra.., stálo ho už mnoho peněz na opravách a pořád na něm něco nešlo,“ přesně takto doslovně popsala neobvyklý případ mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté muže vyzvali k dechové zkoušce, která měla pozitivní výsledek. Přístroj naměřil 1,51 promile alkoholu. Policisté muže následně převezli do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 30 tisíc korun. Případ nyní vyšetřují policisté Obvodního oddělení Domažlice.

Fotogalerie

Požár auto nenávratně zničil | Autor: Policie ČR
Požár auto nenávratně zničil | Autor: Policie ČR
V tomto autě už se nikdo asi nesveze | Autor: Policie ČR