Jsme televize vašeho kraje

Přesně v 09.09 hodin zahájila v Plzni TOP 09 ostrou část předvolební kampaně

Plzeň, publikováno 18.09.2017, autor: Richard Beneš

TOP 09 zahájila v Plzni ostrou část předvolební kampaně přesně v 09.09 hodin | Autor: Richard Beneš

Ostrou část předvolební kampaně odstartovala TOP 09 v pondělí v Plzni na náměstí T. G. Masaryka přesně v 09.09 hodin otevřením meeting pointu. Do kraje také vyráží pojízdná mobilní kavárna, která navštíví obce a města v regionu. Meeting point se 2. října přestěhuje do sadového okruhu v prostoru U Branky, kde bude otevřený až do 19. října. Mobilní kavárna TOP 09 zahájí svou cestu po kraji v neděli 24. září v Nebílovech, kde se ten den konají Slavnosti Jablek. Svou pouť po městech a obcích Plzeňského kraje zakončí v pondělí 16. října v Rokycanech.

„Zdravá je společnost, která žije v demokracii s přehlednými zákony, ve státě, který občany nešikanuje, ale je tu od toho, aby jim pomáhal. Společnost, která svobodu každého člověka chrání, nikoliv oslabuje. Naší prioritou jsou co nejkvalitnější služby státu ve prospěch občanů a co nejmenší byrokracie. Jsme jediná pravicová proevropská strana a naší prioritou je setrvání v Evropské unii i v NATO,“ vysvětluje hlavní témata kontaktní kampaně lídr kandidátky TOP 09 v Plzeňském kraji Marek Ženíšek. Ten také uvedl, že moderní stát by neměl být šikanou, ale službou občanům. „Chceme být silným partnerem v EU, na rozdíl od ostatních politických stran jsme pro přijetí eura, což máme v našem programu. Rádi bychom oslovili voliče, aby přišli k volbám, protože ty letošní jsou velmi důležité,“ dodal krajský lídr TOP 09 Marek Ženíšek.

„Mobilní kavárna i meeting point nabídnou občanům příležitost osobně se setkat s kandidáty a debatovat s nimi o jejich postojích a programu, ale také vychutnat si kávu, čaj a horké lázeňské oplatky. V plzeňském meeting pointu TOP 09 budou kandidáti k dispozici každý všední den až do voleb,“ informoval Petr Suchý, který kandiduje z druhého místa.

Fotogalerie

TOP 09 zahájila v Plzni ostrou část předvolební kampaně přesně v 09.09 hodin | Autor: Richard Beneš