Jsme televize vašeho kraje

AKTUALIZOVÁNO: Při srážce tří osobních automobilů se u Nýrska na Klatovsku zranili čtyři lidé

Plzeň, publikováno 15.06.2017, autor: Richard Beneš

Nehoda tří automobilů u Nýrska | Autor: HZS PK

Záchranáři zasahovali ve čtvrtek odpoledne na křižovatce u Nýrska na Klatovsku, kde se směrem na Bystřici srazily tři osobní automobily. Operační důstojník hasičů uvedl pro web TV ZAK, že čtyři pasažéři utrpěli při nehodě zranění.

„Jednačtyřicetiletá řidička z obce u Nýrska jela s vozidlem značky Ford Focus po silnici II. třídy číslo 191 ve směru od Nýrska na Klatovy. Před křižovatkou u obce Bystřice se plně nevěnovala řízení a přehlédla před ní stojící vozidlo Škoda Octavia a přední částí narazila do jeho zadní části. Vozidlo Škoda se odrazilo na před ním stojící vozidlo značky Rower, se kterým řidič stál na křižovatce a dával přednost protijedoucím vozidlům,“ popsala nehodu klatovská mluvčí policie Dana Ladmanová.

Při dopravní nehodě se zranili dva spolujezdci z vozidla Ford a dva spolujezdci z vozidla Škoda Octavia. Záchranáři je převezli k ošetření do klatovské nemocnice. U vozidla Ford Focus policisté zadrželi osvědčení o registraci vozidla. Dechové zkoušky u všech řidičů měly negativní výsledek. Hmotná škoda byla odhadnuta na 85 tisíc korun.

Fotogalerie

Nehoda tří automobilů u Nýrska | Autor: HZS PK