Potraviny z regionu
Co všechno vyrábějí farmáři, zemědělci nebo pekaři na západě Čech zjišťuje Taťána Krchovová.
Začít přehrávat
Poslední díl:
16. díl, Chodské koláče
Díly pořadu
16. díl, Chodské koláče
23.06.2015
15. díl, Vepřové maso
27.05.2015
14. díl, Pravý český chléb
21.04.2015
13. díl, Kravské mléko
07.04.2015
12. díl, Chov ovcí a koz
09.12.2014
11. díl, Chov skotu
02.12.2014
10. díl, Pečení chleba
25.11.2014
9. díl, Ekologický chov skotu
18.11.2014
8. díl, Sladkovodní ryby
11.11.2014
7. díl, Uzení masa
04.11.2014
6. díl, Krchlebské koláče
28.10.2014
5. díl, Maso a uzeniny
21.10.2014
O pořadu
Informace o pořadu
Jak vypadá život na farmě nebo ve firmě zpracovávající mléko, jak se vyrábí sýr či klobásy, co všechno je třeba na upečení pravého krchlebského koláče a jaké další dobroty vznikají na západě Čech – to všechno se dozvíte v pořadu Potraviny z regionu.
Moderátoři
Taťána Krchovová